Roddeloverzicht: Jim gaat uit de kleren en Gordon 'eindigt met een vrouw'

Jim Bakkum danst in leren string, Mick Jagger wordt doodverklaard, het drama van Brad en Angelina gaat door en Gordon eindigt misschien nog met een vrouw. Een overzicht van de entertainmentwereld van de afgelopen week.

Een lapdance, steelse blikken en kledingstukken die alle kanten opvliegen. We hebben het natuurlijk over strippers. Hangen in een paal, op iemands schoot en je edele delen zo dichtbij mogelijk iemands gezicht houden. Wat blijkt: niet alleen vrouwen kunnen het.

Jaren geleden ontdekten we het al toen Channing Tatum met zijn maatjes in Magic Mike uit de kleren ging, maar dankzij een interview in Grazia en de nieuwe Johan Nijenhuis-film weten we nu ook dat Nederlandse mannen best met hun heupen kunnen draaien.

Jim Bakkum vertelt in het blad dat hij voor een keer al zijn kleren in de kast heeft gelaten en in een leren string tussen hordes vrouwen heeft staan dansen. De zanger speelt in zijn nieuwe film een bouwvakker die zijn broer financieel wil helpen en daarom besluit een exotische danser te worden.

Hoewel Jim het in eerste instantie wat vreemd vond om zijn heupen zo los te hebben dat hij er vrolijk op los kon grinden, beleefde hij uiteindelijk veel plezier aan het uittrekken van zijn kleren. "Ja, op een gegeven moment vond ik het echt heel leuk. Je zit lekker in je vel en als je weet dat wat je doet echt overkomt, dan is het leuk."

Zo vond Jim het fantastisch om 'de dolphin' te doen. "Dan ligt een meisje op de grond en golf je met je lichaam heel sensueel over haar heen. (...) In Vegas zijn ook heel wilde dingen gebeurd. Ik pakte een meisje dat ­voorover gebukt stond op en flipte haar om zodat ze eh... zeg maar met haar kruis in mijn gezicht kwam. Dat is best wel vet."

Als we de acteur mogen geloven is het "heel machtig" om een vrouw op een stoel neer te zetten en daar allemaal dingen mee te doen. "Lekker teasen. Haar ­handen langs je borst of op je kont."

Zijn echtgenote Bettina zal er echter niet van genieten: volgens Jim zou ze hem alleen maar uitlachen als hij voor haar zou strippen. "We kunnen niet eens samen zingen zonder in de lach te schieten. Dus als ik bloedserieus thuis zou gaan strippen voor haar, dan is dat geen turn-on, dan ligt ze alleen maar in een deuk."

'Dad' niet 'dood'

Als je eenmaal de pensioensgerechtigde leeftijd hebt bereikt verwacht men minder van je: je hoeft niet meer te werken, je kan lekker aan de slag met je hobby's en je kan je kleinkinderen eindelijk zo vaak zien als maar wilt. 

Het is dan ook niet héél raar dat mensen een tikkeltje verbaasd opkeken dat de inmiddels 73-jarige Mick Jagger weer vader werd. Met de nieuwe baby erbij heeft hij inmiddels acht kinderen en twee kleinkinderen. Niks rustig aan doen na je pensioensgerechtigde leeftijd: hup, luiers verschonen!

Mick dacht misschien dat hij voortaan languit op de bank kon liggen of gezellig kon rocken op het podium, maar niks is minder waar. Mick moet aan de bak. Zijn 29-jarige vriendin moest immers toch ook haar eigen mini-Jagger.

De hoge leeftijd van de rocker zorgde niet alleen voor verbazing, mensen vonden het ook maar verwarrend. Nieuws over een 73-jarige rocker? Dat moest toch haast wel zijn dat hij dood is?!

Op Twitter ontstond verwarring, zeker in de Engelstalige landen. Want was het nu "Mick Jagger dad at 73" of was het "Mick Jagger dead at 73"? Dat eerste bleek het geval, maar het had zo andersom kunnen zijn. 

Nu zijn wij in Nederland natuurlijk niet geheel onbekend met opa's die zelf nog vader worden. Ronald de Boer kreeg een paar maanden nadat zijn oudste dochter was bevallen van haar eerste kind met zijn nieuwe vriendin zelf een kind en Rob de Nijs werd in 2012 nog op 69-jarige leeftijd vader. Niks mis mee.

Therapie

Brad Pitt en Angelina Jolie leken zo'n sereen, gelukkig huwelijk te hebben, maar hun scheiding verloopt allesbehalve makkelijk en rustig. Het stel kibbelt wat heen en weer en kan het niet eens worden over de kinderen. Al dat gekibbel doen ze uiteraard niet in het openbaar, maar kennissen en goede vrienden van Brangelina doen er alles aan om de media toch op de hoogte te houden.

Zo meldde TMZ deze week dat Angelina van plan zou zijn naar Londen te verhuizen om daar een hoge functie bij de Verenigde Naties te bekleden. Die plannen zouden er al enige tijd zijn, maar Angie zou tot hét ideale moment gewacht hebben om daar daadwerkelijk iets mee te doen. De voogdij over haar zes kinderen zou ingewikkeld worden als Brad net zoveel rechten had als zij, maar na de vermeende mishandeling van zoon Maddox zou het een stuk makkelijker zijn geworden.

Brad zou fysiek en verbaal geweld hebben gebruikt tegen Maddox toen ze in een privéjet zaten, drie maanden geleden. De vermeende gebeurtenis zou er zo ingehakt hebben bij de familie dat Angelina naast een verhuizing ook therapie overweegt.

Niet zomaar therapie: traumaverwerking. De huidige therapie die het gezin volgt zou niet voldoende zijn onder de omstandigheden en dus is het tijd voor zwaarder geschut. 

Zoons Maddox en Pax zouden al een paar keer zijn weggelopen tijdens de therapie en dus is het de vraag hoeveel zin zij hebben in nog heftigere sessies. Ondertussen houden Brad en Angelina de lippen stijf op elkaar en zouden ze niet eens meer met elkaar praten: alles verloopt nu via advocaten.

Aan de vrouwen

Als vrijgezel kun je weleens wanhopig worden: al die datingapps, mislukte afspraakjes en vreemde mensen met wie je maar moet praten. Het is echt niet altijd leuk. Heteroseksuele vrouwen verzuchten dat ze misschien maar voor een vrouw moeten gaan, mannen dat ze toch eens voor mannen moeten kiezen.

BN'ers hebben daar ook last van, zo bleek deze week maar weer. Gordon, een van Nederlands bekendste homo's, vertelde in gesprek met JFK dat hij na al die jaren daten, relaties en gedoe wel eens twijfelt of hij niet toch liever met een vrouw eindigt.

"Ik ben zó teleurgesteld in die kerels. Ik snap niet van mezelf dat ik het maar blijf proberen. Dus soms denk ik wel eens: zou het met een vrouw niet veel leuker zijn?", aldus de zanger.

In de slaapkamer maakt het hem weinig uit. "Neuken met een vrouw vind ik eigenlijk ook veel lekkerder dan met een man. Het is geiler, met een man, dat wel, maar voor de rest."

Een paar maanden geleden ontmoette hij een vrouw die hem daadwerkelijk deed twijfelen of hij geen relatie met haar wilde. "Bij haar dacht ik: dat zou toch wel wat zijn. Dat heb ik serieus overwogen."

Het hoofdstuk kinderen is definitief door de zanger afgesloten. "Ik heb er wel eens over nagedacht, maar als ik zie hoeveel ellende mijn vrienden met kinderen hebben. Hun hele leven is veranderd, ze hebben elke dag ruzie, ze gaan uit elkaar en daar worden die kinderen dan uiteindelijk weer de dupe van. Nee, ik heb het afgesloten voor mezelf, hoewel ik het misschien wel leuk had gevonden. Ik zou denk ik best een leuke vader zijn."

Lees meer over:
Tip de redactie