Gordon weet niet waarom zijn ex naar hem uithaalde in een interview met de Nieuwe Revu. Daar zei Roelof van der Veen dat Gordon destructief en een narcist was.

"Ik weet niet waarom hij dat zou doen. Maar het is toch ook geen ex? Ik heb drie weken iets met hem gehad!", zegt Gordon tegen Shownieuws. "Misschien wil hij aandacht voor zijn winkel? Ik weet het niet."

Van der Veen en Gordon ontmoetten elkaar op de bruiloft van Wendy van Dijk en Erland Galjaard. De twee hadden in 2014 een kortstondige relatie. Van der Veen zei tegen Nieuwe Revu dat "Gordon iets destructiefs in zijn karakter heeft, waardoor hij relaties kapotmaakt".

Gordon reageert op uitspraken ex-vriend
Gordon reageert op uitspraken ex-vriend

Twijfels

De interieurontwerper zei in een roddelblad te moeten lezen over de twijfels die Gordon had over hun relatie. "Gordon is een narcist die je op een voetstuk plaatst om je te krijgen, maar je eraf schopt zodra hij je heeft zodat je afhankelijk wordt."

In oktober 2014 zei Van der Veen al teleurgesteld te zijn geweest in Gordon, omdat hij destijds naar de pers stapte over hun relatie. Gordon noemt zijn 'relatie' met Van der Veen een "leuke tijd".

Gordon zette vorige maand een punt achter zijn zangcarrière.