Zus Miley Cyrus vindt het niet erg vergeleken te worden

Noah Cyrus, de zus van zangeres Miley Cyrus, vindt vergelijkingen met haar grotere zus geen punt.

Noah Cyrus vertelt in Billboard hoe ze opgroeide als jong meisje in de tourbus van haar vader, countryzanger Billy Ray Cyrus (55).

De 16-jarige Cyrus twijfelde lang of ze net als haar zus en broer Trace Cyrus de muziek in zou gaan. "Jarenlang reed ik paard en bleef ik weg", aldus Cyrus. "En toen, twee jaar geleden, begon ik nummers te schrijven en werd verliefd op het vak. Dit is wat ik wil doen", vervolgt ze.

Op 16 november bracht ze samen met de Britse R&B-artiest Labrinth haar debuutsingle uit, Make Me Cry. De videoclip van de plaat werd in de eerste 24 uur na de release ruim 1,4 miljoen bekeken. De jonge Cyrus was in shock na het succes van de plaat. "De ochtend dat de plaat uitkwam kreeg ik allemaal geweldige reacties en ik keek naar mijn moeder en zei: 'het is me eindelijk gelukt'. Mijn moeder huilde, het was een heel emotioneel moment".

Miley Cyrus steunt haar zusje in haar carrière en Noah Cyrus zit er totaal niet mee dat ze vaak vergeleken wordt met haar grote zus. "Ik heb daar rekening mee gehouden. Het verrast me niet en het stoort me niet".

Lees meer over:

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie