'Angelina Jolie wil met Brad Pitt en kinderen naar traumaverwerking'

Angelina Jolie wil met Brad Pitt een specialist vinden die hun gezin gaat helpen om over het trauma in hun privéjet drie maanden geleden heen te komen.

In het vliegtuig kreeg Pitt ruzie met zijn zoon Maddox. Hierbij zou hij fysiek en verbaal geweld hebben gebruikt. De FBI en ook de kinderbescherming van Los Angeles vonden geen bewijs om hem hiervoor te vervolgen.

Volgens Jolie (41) heeft haar gezin door de gebeurtenis een trauma opgelopen. Op 1 december stuurde haar advocaat een brief naar de advocaten van Pitt met het verzoek om deel te nemen aan gesprekken met een trauma specialist om te "leren hoe met hun kinderen om te gaan".

De huidige gezinstherapie, die onderdeel is van hun tijdelijke voogdij-afspraken, zou volgens Jolie onvoldoende zijn.

Bezoek

Entertainmentsite TMZ schrijft op basis van documenten van de advocaat van Pitt dat zijn twee oudste kinderen, Maddox en Pax, mogelijk niet bij hun vader op bezoek willen. De twee zouden al eens bij een therapiesessie zijn weggelopen.

Het is niet duidelijk of Pitt (52) ingaat op het verzoek van Jolie. Deze week kwam het gerucht naar buiten dat Jolie volledige voogdij wil, om een belangrijke functie te kunnen bekleden bij de Verenigde Naties in Londen. TMZ schreef toen op basis van bronnen dat het stel al ruim een jaar geen goede band meer had, maar dat Jolie tot het juiste moment wilde wachten om de scheiding aan te vragen.

Jolie en Pitt maakten in september bekend te gaan scheiden. De twee hebben zes kinderen samen.

Lees meer over:

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie