Angelina Jolie zou van plan zijn naar Londen te verhuizen om daar een hoge functie te bekleden bij de Verenigde Naties. Bronnen melden dat de actrice daarom voogdij wil van haar zes kinderen en die niet wil delen met Brad Pitt.

Verschillende "goed geïnformeerde" bronnen vertellen aan TMZ dat het stel al ruim een jaar geen goede band meer had en Jolie wachtte tot het juiste moment om de scheiding aan te vragen.

Het stel maakte eind september bekend te gaan scheiden. Sindsdien zijn er meerdere verhalen in de media verschenen dat Pitt in elk geval een van zijn kinderen zou hebben mishandeld en een gevaar zou zijn voor de kinderen.

Pitt heeft alle beschuldigingen ontkend, maar een onderzoek loopt nog en daarom is nog niks definitief besloten over de voogdij van de kinderen. Momenteel wonen ze bij hun moeder. De actrice zou de kinderen mee willen nemen als ze naar Londen zou verhuizen, maar als de voogdij wordt gedeeld is dat een stuk ingewikkelder.

Een woordvoerder van Jolie laat aan de entertainmentsite weten dat er momenteel geen sprake is van een verhuizing, maar de bronnen van TMZ houden vast aan het verhaal.