Het eerste interview waarin radio-dj David Mueller zijn kant van het verhaal mocht doen over het incident waarbij hij in de billen van Taylor Swift zou hebben geknepen is op verzoek van de zangeres verwijderd. Radiostation iHeart zou een verzoek hebben ontvangen van het team van de zangeres.

Mueller gaf dinsdag een interview aan het programma Mojo in the morning en vertelde daarin volgens TMZ hoe hij de laatste maanden heeft ervaren. De radio-dj werd door Swift beschuldigd van aanranding: hij zou haar ongevraagd in haar billen hebben geknepen toen ze poseerde voor een foto met hem.

Het incident leidde tot Muellers ontslag en een aanklacht. De zaak moet nog voor de rechter komen.

Het interview van dinsdag stond enige tijd online, maar werd zonder opgegeven reden van de website van het radiostation gehaald. Bronnen vertellen aan TMZ dat dat zou zijn omdat het management van Swift belde met het verzoek en het radiostation een goede band heeft met de zangeres.

Het management van de zangeres gaf volgens de entertainmentsite geen reden waarom het interview offline gehaald moest worden, maar volgens TMZ is het omdat Mueller te sympathiek overkwam.

Een woordvoerder van het radiostation ontkent dat Swift iets te maken heeft met het verwijderen van het interview.