Actrice Amanda Seyfried is in verwachting van haar eerste kind met haar verloofde Thomas Sadoski.

Dat meldt People die dinsdag aanwezig was bij een evenement waar de actrice het nieuws wereldkundig maakte.

De actrice was op een evenement om de nieuwe parfum Live Irrésistible van Givenchy te promoten. Seyfried is een van de gezichten van het merk. Ze verscheen in een korte zwarte jurk en op foto's is een klein buikje te zien.

Seyfried (30) is sinds september verloofd met Sadoski (40). De twee ontmoetten elkaar tijdens de repetities voor het toneelstuk The Way We Get By. De vonk sloeg definitief over op de set van de speelfilm The Last Word, die in maart 2017 uitkomt.

Zorgen

Seyfried zei vorig jaar nog dat ze zich zorgen maakt of ze ooit nog moeder kon worden. "Ik blijf het gevoel houden dat mijn eicellen afsterven", aldus de actrice destijds in een interview met de Britse Marie-Claire.

"Als je dertig bent geworden, dan heb je misschien nog twintig procent kans op zwangerschap, iedere cyclus", aldus Seyfried. "En dat is als alles goed werkt. Dat is toch idioot?"

Seyfried zei heel graag een kind te willen. De actrice had toen nog een relatie met acteur Justin Long. Vorig jaar september gingen de twee uit elkaar.