Heidi Klum heeft het idee dat mensen een verkeerd beeld hebben van haar relatie met de dertien jaar jongere Vito Schnabel. Het model wordt regelmatig zoenend gefotografeerd met haar vriend, waardoor mensen kunnen denken dat ze haar liefde erg graag in het openbaar uit.

De interviewer van Ocean Drive merkt op dat het 43-jarige model heel open is over seks en niet bang is om in het openbaar haar genegenheid te tonen. Klum snapt dat beeld, maar wil er een belangrijke opmerking bij plaatsen.

"Als ik in het openbaar liefde toon, is dat als ik op een boot zit of ergens wandel. Als je die foto's eens zou uitzoomen, zou je zien dat ik met mijn vriend op plekken kom waar weinig anderen zijn. Helaas volgen de paparazzi ons in een helikopter, of ze hangen in een bosje of zitten op een bootje en komen zelfs uit het water met duikkleding. Mensen zien dat niet en dus lijkt het alsof we de hele tijd in het openbaar aan het zoenen zijn", aldus Klum.

Dat de media haar een 'cougar' noemen omdat zij ouder is dan haar vriend maakt Klum niet uit. "Het gaat helemaal niet om leeftijd. We hebben een fantastische band, we hebben het naar ons zin samen en we houden van elkaar. Het maakt niet uit wat andere zeggen. Als je maar weet dat je het samen gezellig hebt thuis. Daar gaat het om."