Rapper Def Rhymz werd bekend met het nummer Schudden over billen, maar is inmiddels "immuun" geworden voor mooie billen. "Het is te veel geweest. Ik ben ouder en wijzer geworden."

"Kan ze praten, wordt ze niet snel boos, dat vind ik belangrijker dan een bil", aldus de rapper, die eigenlijk Dennis Bouman heet, in gesprek met Volkskrant.

Volgens Bouman vonden "blanke mensen" grote billen "niks" toen zijn nummer een hit werd. "Nu vinden ze het geweldig. Ik zie alleen maar blanke vrouwen lopen met een grote bil, wat de fok? Wat eten ze, bruine bonen met hormonen? Ze lopen nog steeds langs: kijk naar mijn billen."

Bouman vertelt dat Def Rhymz echt een personage van hem is en dat hij zelf niet zo is als de rapper. "Het is een typetje waarmee ik geld verdien. Nog steeds heb ik elk weekeinde een paar optredens. Het is zoals een typetje van André van Duin. Gekke bekken trekken. Als kind keek ik altijd naar hem op tv."

"Ik ben zelf rustig. (...) Het is een knop omzetten en schijt hebben aan iedereen. We zijn allemaal viezeriken en houden van lekker gek doen. Dat is wat Def Rhymz is. Vooral Hollandse mannen komen op straat naar me toe. Dat ze door mij met een vrouw hun billen hebben geschud. Ze zijn dankbaar", aldus de rapper.