Illusionist Victor Mids vindt het geen probleem om voor zijn fans ook buiten het zicht van de camera's een kaarttrucje te doen. "Ik vind het gezellig als ik word herkend'', zegt de 29-jarige illusionist in het AD.

"Ik merk dat mensen het spannend vinden om met mij te praten sinds ik op tv ben. Dat geven ze soms ook toe. Ze zijn wat gereserveerder, misschien. Ik heb geen kwade bedoelingen met wat ik kan, dus stel ik ze meteen gerust als ze daar bang voor zijn", zegt de illusionist, bekend van het programma Mindf*ck.

Mids is naast illusionist ook afgestudeerd in medicijnen. Zijn omgeving moest even wennen dat hij na zijn studie niet meteen als arts aan de slag ging.

"Bij mijn ouders heb ik langzaam in gemasseerd dat ik geen traditionele route zou kiezen, maar na mijn opleiding moest ik alsnog een pittig gesprek met ze voeren. Er zijn waarschijnlijk kinderen die het hadden verboden aan hun kinderen om deze kant op te gaan, maar mijn ouders zijn meer van de filosofie dat zolang je een goed plan hebt, je alle vrijheid krijgt", aldus de 29-jarige Mids.