Het gezinsleven dat Noortje Herlaar momenteel heeft met Barry Atsma bevalt haar goed. Atsma heeft twee dochters uit zijn vorige relatie met Izaira Kersten. De acteur en zijn ex-vriendin gingen in 2011 uit elkaar.

In Van der Vorst Ziet Sterren vertelt de 31-jarige actrice dat ze erg tevreden is met de thuissituatie. "Ik vind het heel leuk om nu zo'n gezin te vormen", aldus Herlaar. Eind vorig jaar werd bekend dat zij en Atsma een relatie hadden.

Herlaar zegt dat haar relatie met de kinderen van Atsma mede soepel verloopt omdat zij en Kersten op goede voet met elkaar staan. "Er is heel goed contact met de moeder van de kinderen. Ik vind het echt fantastisch wanneer we samen zijn. Dan is het heel warm en liefdevol."

De twee werden verliefd op elkaar toen ze samenwerkten voor de film Knielen op een bed violen. Hierin hebben ze beiden een hoofdrol. Dat Herlaar en Atsma in hetzelfde vak zitten, vindt de actrice erg prettig. "Het zorgt ervoor dat je thuis heel veel gespreksonderwerpen hebt die je allebei heel interessant vindt."

Wanneer Herlaar en haar 43-jarige vriend naar de bioscoop gaan, levert dat veel gespreksstof op. "Als wij naar een film zijn geweest kunnen wij daar nog makkelijk twee uur over napraten", stelt de actice.