Ronnie Flex merkt dat sinds hij bekend is iedereen "superaardig" tegen hem is. "En ik heb nooit meer problemen met politieagenten."

In gesprek met LINDA.Meiden vertelt de rapper in het verleden wel eens te zijn opgepakt omdat een blanke vriend van hem dronken was en ruzie maakte. "Ik stond daar nuchter bij en werd in de boeien geslagen en met een bloedneus afgevoerd naar een cel."

Inmiddels is zijn contact met politie heel anders. "Agenten willen nu een selfie met me maken. Ik ben zelfs een keer aangehouden toen ik verboden middelen bij me had. Die agent herkende me en liet me gewoon mijn gang gaan zonder te checken. Terwijl ik vroeger op straat mijn fles alcohol moest leeggieten, met een boete erbovenop."

Vermijden

De 24-jarige Flex, die eigenlijk Ronell Langston Plasschaert heet, vindt het "leuk" wat er bij roem komt kijken, maar weet ook dat sommige dingen beter vermeden kunnen worden. "Ik ben de wat oudere Ronnie geworden die helder kan denken en heel gelukkig is met zijn vriendin. Zoals ik met haar mentaal op één lijn zit, dat wil ik niet kwijtraken. Vreemdgaan maakt toch elke keer weer iets kapot in je relatie. Nu denk ik: ik kan het doen, maar dan raak ik mijn vriendin kwijt. Vind ik dan ooit nog een chick die net zo cool is?"

LINDA.Meiden ligt vanaf 23 november in de winkel