Mariah Carey is er klaar voor om het verleden achter zich te laten. De 46-jarige zangeres wil verder met haar leven, vertelt een ingewijde aan Entertainment Tonight.

Careyverbrak vorige maand haar verloving met zakenman James Packer. "Het voelt voor haar alsof ze de dans is ontsprongen", aldus de bron. Ondanks hun korte verloving, eist Carey een vergoeding van 50 miljoen dollar wegens 'ongemak'.

De zangeres verhuisde namelijk van New York naar Los Angeles voor Packer en ook zegde ze na hun breuk het laatste deel van haar tournee af omdat ze zo van slag was. En nu wil ze daarvoor gecompenseerd worden. "De onderhandelingen gaan niet goed", onthult de bron. "In het beste scenario mag ze de ring houden." Carey kreeg een diamanten ring ter waarde van 8 miljoen dollar toen ze zich in januari verloofde met de steenrijke zakenman.

Ondertussen zou de zangeres ook veel steun zoeken bij haar ex Nick Cannon. Maar die kondigde vorige week nog aan een baby te verwachten met zijn ex-vriendin Brittany Bells. "Dit is een gevoelig onderwerp voor Mariah."