Modeblogger Anna Nooshin hoopt binnen nu en anderhalf jaar haar eerste miljoen euro op haar bankrekening te hebben staan. Nooshin wil rond haar 45e niet meer na hoeven denken over geld. 

"Dat is heel on-Nederlands om te zeggen. Het is maar een getal hè, het is niet zo dat mijn leven dan compleet is, maar ik heb dat nodig om verder te kunnen gaan", vertelt de 29-jarige Nooshin in Beau Monde. Ze wil het geld vooral zakelijk gebruiken. "Ik ben al wel goed bezig, ben erg aan het kijken waar ik mijn geld het beste kan beleggen."

Financiële ambities zijn belangrijk voor de Iraans-Nederlandse blogger, toch laat ze zich er niet graag over uit. "Voor mij is geld nooit zo’n issue, het is ook niet zo chic om daarover te praten."

Nooshin heeft duizenden volgers op sociale media, ontwierp een eigen lingerielijn en behaalde haar doel om als deskundige plaats te nemen bij RTL Boulevard. Ondanks deze successen neemt ze weinig tijd om hier lang bij stil te staan. "Ik geniet volop. Maar ik hoef niet elke seconde van de dag te denken hoe geweldig ik het allemaal heb gedaan. Ik kijk liever naar hoe ik weer verder kan."

Wel neemt Nooshin de tijd om te bedanken voor de opdrachten die ze heeft. "Ik bid ook, zo bedank ik voor alle opdrachten die ik krijg, een soort bedankje naar het universum."