Anouk aan huis gekluisterd door roem

Anouk komt vanwege haar bekendheid maar weinig haar huis uit. "Ik moet daar niet te veel over nadenken, want dan word ik best wel sip."

De zangeres dwingt zichzelf soms om naar de sportschool te gaan. "Alles speelt zich al af rond m'n huis en in m'n huis", zegt Anouk in haar "klets- en eetserie" op YouTube. "Ik leef best wel geïsoleerd, en da's ongezond. Ik moet af en toe de deur uit."

Als ze geen BN'er zou zijn, zou Anouk naar eigen zeggen veel vaker de deur uit gaan. "Ik was alleen maar buiten vroeger. Alleen maar. Ik ben altijd een buitenmens geweest, ik was altijd op straat."

Als ze dan toch het huis uitgaat, loopt de zangeres gebogen. "Met m'n hoofd naar de grond." Haar schouders zouden zelfs scheef zijn gegroeid. "Dat is geen grap."

Buitenland

Een verhuizing naar het buitenland heeft de 41-jarige Anouk, die zes kinderen heeft, ook al geprobeerd. "Ik ben een paar keer naar Amerika geweest: Cincinatti, Los Angeles en New York."

"Op een gegeven moment ben ik alleen met de kinderen gegaan en toen heb ik gezegd: als iemand terugwil, of je mist je vader, dan gaan we gelijk terug. En dat gebeurde, na een maand of vier."

Lees meer over:
Tip de redactie