Geen schot in onderhandelingen tussen Mariah Carey en ex

In de onderhandelingen tussen Mariah Carey en haar ex-verloofde James Packer zit nog geen schot. De twee zijn het vooralsnog niet eens over de financiële afwikkeling van hun huwelijk dat niet doorging.

Volgens TMZ beschuldigt de zangeres de Australische zakenman van leugens en opportunisme. Hij zou haar hebben gebruikt voor het binnenhalen van lucratieve zakendeals.

Hoewel het huwelijk van de baan is, houdt Carey vol dat ze veel kosten heeft gemaakt voor haar ex. Ze is met haar kinderen verhuisd naar Los Angeles en daarnaast wil ze smartengeld omdat ze door de omstandigheden haar Zuid-Amerikaanse tournee heeft moeten afzeggen. Bronnen in het kamp van James Packer zeggen echter dat de tournee is geannuleerd als gevolg van tegenvallende kaartverkoop.

Packer voelt zich naar verluidt niet verplicht te buigen voor zijn ex. Hij stelt dat ze nooit getrouwd zijn en dat de zangeres daarom geen recht heeft op partneralimentatie. Carey ziet dat anders. Zij vindt dat Packer haar tijdens hun verloving gebruikte bij het zakendoen, want hij nam haar mee naar recepties om in contact te kunnen komen met belangrijke mensen en buitenlandse hoogwaardigheidsbekleders.

Carey wil 50 miljoen dollar van haar ex, zoals het stel in de huwelijkse voorwaarden zou hebben afgesproken.

Lees meer over:

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie