Marc Anthony gaat scheiden

Zanger Marc Anthony gaat scheiden van zijn vrouw Shannon De Lima. De aanleiding zou een kus op de mond zijn geweest van Anthony aan zijn ex-vrouw Jennifer Lopez tijdens de Latin Grammy's donderdag.

Het zou al langer minder goed zijn gegaan tussen de twee, meldt E!Online vrijdag. De Lima (28) en Anthony (48) trouwden in 2014 in de Dominicaanse Republiek.

Nu de twee uit elkaar zijn groeien de geruchten dat Anthony terug gaat naar zijn ex Lopez. De 47-jarige zangeres en Anthony zijn de laatste tijd vaak samen gezien. Ook werken ze samen aan een Spaanstalig album. Tijdens de Latin Grammy's zongen ze het Spaanse nummer Olvidame Y Pega la Vuelta (Vergeet mij en ga weg).

Anthony droeg tijdens deze show geen trouwring en De Lima was ook niet aanwezig. De zanger ontving de prijs voor 'Persoon van het jaar'. Tijdens zijn bedankspeech noemde hij alleen zijn kinderen.

In 2013 gingen De Lima en Anthony ook al kort uit elkaar. Anthony heeft zes kinderen; twee met Lopez en vier uit andere relaties. Met het Venezolaanse model heeft hij geen kinderen.

Lopez

De manager van Lopez laat aan TMZ weten dat de twee "absoluut niet terug bij elkaar zijn". Lopez en de salsazanger waren zeven jaar lang getrouwd en scheidden in 2011. Opvallend is dat de zangeres recentelijk haar relatie verbrak met Casper Smart.

Het is het derde huwelijk van Anthony. Voor Lopez en De Lima was hij getrouwd met model Dayanara Torres.

Lees meer over:
Tip de redactie