Brooke Mueller psychisch onderzocht voor kindermishandeling

Brooke Mueller, de ex van Charlie Sheen, is opgenomen in het ziekenhuis. Ze wordt daar onderzocht omdat ze naar verluidt onder invloed haar kinderen zou hebben geslagen.

Dat schrijft TMZ op basis van bronnen binnen de politie.

Muellers moeder, bezorgd over de geestelijke gezondheid van haar dochter, zou agenten hebben gebeld om te vragen of ze op zoek konden gaan naar haar Mueller. De politie zou de actrice uiteindelijk hebben aangetroffen nabij Nephi in de staat Utah, een kleine stad 133 kilometer van Salt Lake City. Haar 7-jarige tweeling en hun nanny waren bij haar.

Een zoektocht naar Mueller eerder op de dag was juist gestaakt. Bezorgde voorbijgangers hadden het noodnummer gebeld nadat zij de vrouw - volgens hen onder invloed - haar tweelingzoons zagen slaan bij een wasstraat. Met de kinderen en de nanny zou de actrice daarna in de auto zijn gevlucht voordat de politie ter plaatse was.

Na telefonisch contact met Mueller besloot de politie de zoektocht af te blazen. Die werd weer opgepakt toen haar moeder alsnog vroeg om de opsporing van haar dochter.

De politie heeft Mueller meegenomen naar een ziekenhuis voor geestelijk onderzoek. De kinderen zijn ondergebracht bij een familielid.

Lees meer over:

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie