Acteur Corey Feldman gaat trouwen uit angst voor Trump

Corey Feldman gaat voor de derde keer trouwen. De Amerikaanse acteur zegt dat hij op zijn is knieën gegaan voor zijn vriendin Courtney vanwege de winst van Donald Trump bij de Amerikaanse presidentsverkiezingen.  

Eerder had Feldman, die vooral bekend is van zijn acteerwerk in de jaren tachtig, zich voorgenomen niet meer te trouwen na zijn eerdere twee huwelijken die in een scheiding eindigden.

 "Ze was verbaasd omdat we sinds we elkaar kennen altijd erg anti-huwelijk zijn. Maar aangezien ze een Canadese is en Trump president wordt, willen we niet het risico lopen dat we van elkaar worden gescheiden door eventuele nieuwe immigratiewetten", aldus de 45-jarige acteur tegen People.

Trouwen was volgens Feldman de enige oplossing om hun relatie te beschermen. De bruiloft komt er wat hem betreft al snel. "We zijn van plan om al heel snel te trouwen tijdens een kleine en geheime ceremonie met alleen familieleden. Voor familie en de media volgt volgend jaar een groter feest."

De acteur was tussen 1989 en 1993 getrouwd met Vanessa Marcil en tussen 2002 en 2009 met Susie Sprague. Met Sprague kreeg hij ook een zoon.

Lees meer over:

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie