Michael Douglas schrijft excuusbriefje aan Val Kilmer

Michael Douglas heeft zijn verontschuldigingen aangeboden aan Val Kilmer. De Basic Instinct-acteur had vorige maand gesuggereerd dat Kilmer kanker had, maar later ontkende de acteur dat. 

"Michael Douglas heeft me een heel aardig briefje geschreven waarin hij zijn excuses maakte voor wat hij suggereerde", schrijft de 56-jarige Kilmer op Facebook

"Hij is een stijlvolle man", schrijft hij over zijn collega-acteur. Daarna gaat Kilmer door over een ontmoeting die hij had met de vader van Michael Douglas, Kirk. 

"Hij vond mijn werk in Tombstone geweldig, omdat hij hetzelfde personage heeft gespeeld. Hij was zo te spreken over de keuzes die ik voor de rol heb gemaakt, omdat hij dat ook had willen doen, maar niet mocht. Het dialect, het kuchen, het dronken zijn iedere dag, de hele dag."

Michael Douglas zei eind oktober in een interview dat het niet goed ging met Kilmer en dat hij daarom zo weinig in het nieuws was geweest. "Val heeft te maken met precies wat ik had, en het ziet er niet goed voor hem uit", vertelde Douglas, die zelf keelkanker heeft gehad. Kilmer ontkrachtte dat verhaal later.

Lees meer over:

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie