Fred van Leer vindt zichzelf knapper in de winter

Fred van Leer vindt zichzelf een stuk aantrekkelijker in de winter. "Als de blaadjes van de bomen vallen en het koud wordt, ben ik zielsgelukkig. Lekker een dikke trui aan en een mooie sjaal om."

"Het irritante is dat ik in de winter slank ben en in de zomer dik. Fred in een zwembroek vind ik een vreselijke gedachte", aldus de stylist in gesprek met Grazia.

Hoewel hij zichzelf knapper vindt in de koude maanden, is Van Leer over het algemeen niet tevreden met zijn uiterlijk. "Nee, natuuuuurlijk niet! Er zijn altijd wel dingen waarvan ik denk: Dit kon beter. Maar ik ga niet snijden of gekke dingen doen. Ik wil wel mezelf blijven."

Kleine "verbeteringen" vindt de stylist echter geen probleem. Zo liet hij zijn oogleden corrigeren en heeft hij zijn tanden laten behandelen zodat ze er witter en rechter uitzien. "Natuurlijk krijg ik ook commentaar. Maar dat laat ik zo van me afglijden. Dit is mijn lijf, mijn gezicht. Als jij ’t niks vindt, dan doe je 't toch niet. Maar laat me gewoon. Ik word hier heel blij van."

Lees meer over:

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie