Irene Moors geeft jaloezie zo weinig mogelijk ruimte in huwelijk

Irene Moors stelt dat haar huwelijk al zo lang stand houdt omdat zij en haar man Barry Kroon jaloezie zo min mogelijk de ruimte geven in hun relatie. Het stel is inmiddels 22 jaar samen, waarvan vijftien jaar getrouwd.

"Ik denk dat de belangrijkste regel is: wees niet jaloers", aldus de 49-jarige presentatrice. In Veronica Magazine vertelt Moors dat ze het daarnaast belangrijk vindt dat het vertrouwen binnen hun relatie niet wordt beschaamd.

Volgens de presentatrice is het een uitdaging om een succesvolle relatie te behouden met een carrière in de media. "In deze branche is dat niet altijd even makkelijk, er is zo veel aandacht waaraan je je kunt laven."

"Barry houdt niet van premières en showbizzfeestjes, hij vindt het daarom prima dat ik dat met andere mensen doe. Hij gunt me die vrijheid en ik kom vrolijk bij hem thuis en zorg dat zijn vertrouwen niet beschaamd wordt. Werkt perfect", aldus Moors.

Spannend

Moors zegt dat zij en haar man "niets ingewikkelds" nodig hebben om hun relatie in stand te houden. "We gaan liever samen uit eten om bij te praten, maar zo'n avond bestempelen we niet als date."

De presentatrice denkt dat zij en haar man nog veel mooie jaren in het vooruitzicht hebben. "Ik ben gewoon niet bezig met hoe ik mijn relatie moet redden. Barry en ik willen samen oud worden, zo simpel is het."

Lees meer over:
Tip de redactie