Oud-wielrenner Thomas Dekker huurde voor Tour prostituees in

Oud-wielrenner Thomas Dekker heeft voorafgaand aan de Tour de France van 2007 samen met Michael Boogerd enkele prostituees ingehuurd. Dat gebeurde vlak voor de dopingcontroles.

"We hebben samen een fles wijn opengetrokken, maar dat is niet genoeg vermaak", vertelt de huidige Expeditie Robinson-deelnemer in zijn biografie, geschreven door AD-journalist Thijs Zonneveld. Een deel van het boek is gepubliceerd op de website van de krant.

"Drank is leuk, maar vrouwen zijn leuker."

Dekker ging het internet op om een paar prostituees uit te zoeken. "Om 1.00 uur 's nachts staan er een paar Oost-Europese hoeren voor de deur van onze kamer. Michael en ik zijn een beetje teleurgesteld: ze zijn een stuk minder mooi dan op de foto's van de site. Heel erg glamoureus is het niet, midden in de nacht op een kleine hotelkamer."

Slapen

"We kiezen er allebei een uit. Om een uur of drie gaan we slapen. Om zes uur gaat de wekker alweer: Michael moet een baxter met water in zijn lichaam laten lopen", vervolgt hij.

De wielrenner moest dat doen om ervoor te zorgen dat hij niet door de mand valt bij een dopingcontrole. "Als er zoiets bestaat als een normaal leven, dan zijn we er compleet van losgeslagen."

Lees meer over:

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie