Dave Roelvink niet eens met eis 240 uur werkstraf

Dave Roelvink kan zich niet vinden in de eis die donderdag in de rechtbank tegen hem werd geformuleerd. De officier van justitie wil dat Roelvink een werkstraf uitvoert van 240 uur wegens juwelenroof en het maken van een seksfilmpje.

"Er is gisteren een eis geformuleerd van 240 uur werkstraf en je zult begrijpen dat Dave het daar niet mee eens is, omdat hij ontkent zich aan de vier feiten schuldig te hebben gemaakt", zei Nienke Hoogervorst, de advocate van Roelvink, tegen Shownieuws.

Ook moeten Roelvink en vier vrienden, die samen betrokken waren bij de juwelenroof en het maken van het filmpje, een schadevergoeding betalen aan Melissa Pach. Zij en Roelvink waren op de video te zien, die gemaakt werd op een afterparty in het ouderlijk huis van Pach.

Na het feest ontdekte Pach dat er onder meer iPads, een zonnebril en een horloge weg waren. Haar ouders ontdekten nog meer diefstallen; in totaal zou er voor 60.000 euro aan spullen zijn geroofd.

Roelvink ontkent dat hij het filmpje heeft verspreid, maar geeft wel toe dat hij het heeft gemaakt. Roelvink en zijn vrienden zeggen verder niet schuldig te zijn, zich niks te herinneren of beroepen zich op hun zwijgrecht.

Lees meer over:

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie