Chantal Janzen is van plan om monogaam te blijven in haar relatie.

De 37-jarige actrice en presentatrice vertelt in een gesprek met ELLE dat ze het niet ziet zitten om vreemd te gaan. 

"Ik weet dat er dingen kunnen gebeuren, dat dingen anders kunnen lopen dan gepland, maar ik wíl het gewoon niet. Mijn intentie is om monogaam te zijn, en ik vind eigenlijk ook dat dat gewoon zo hoort. Ik heb het gevoel - en daar mag je van kotsen hoor - dat het met de jaren tussen mij en mijn man alleen nog maar leuker gaat worden."

In het interview heeft Janzen het erover dat ze eerder vreemdging met Johnny de Mol. "Het kwam ook meteen in de Story. Ik weet nog dat ik in tranen mijn moeder belde: Mam, ik heb er geloof ik een beetje een potje van gemaakt."

"Ze kwam naar me toe, en toen ze aanbelde had ze die Story al in haar handen. En een blik in haar ogen, zo van: ik weet alles al. Maar goed, ik was smoorverliefd op Johnny."

Pyjama

In het interview laat Janzen weten dat ze na een drukke periode meer tijd kan doorbrengen met haar gezin. Na vijftien jaar besloot de actrice te stoppen met theater. "Ik sta inmiddels zo'n twee jaar niet meer in het theater. Mijn sociale leven moest zich daarna weer helemaal ontwikkelen. Het hoogtepunt van het afgelopen jaar is dat ik zo veel leuks gedaan heb. Met m'n vrienden, met m'n man. Lekker eten, naar de film gaan, thuis niks doen in m'n pyjama."

Janzen en De Mol hadden tot 2004 ruim drie jaar een relatie. De presentatrice is sinds 2006 samen met Marco Geeratz. Ze trouwden in 2014 en kregen in 2009 zoon James.