Cara Delevingne is boos op de Britse tabloid The Sun, nadat de krant schreef dat het model dit jaar niet mocht werken voor lingeriemerk Victoria's Secret omdat ze een "opgeblazen" lichaam had.

"Het is schaamteloos om over het lichaam van een vrouw te discussiëren, alleen maar om meer bladen te verkopen", laat het 24-jarige model weten op Instagram.

Bij het bericht plaatst ze een brief van Edward Razek, hoofd marketing bij het lingeriemerk. In de brief schrijft Razek dat Victoria's Secret zelden reageert op roddelbladen, maar dat het blad in dit geval leugens verspreidde. Ook schrijft hij dat er nooit is gedaan aan wederhoor.

"Jij [Cara] was de eerste persoon die wij hebben uitgenodigd: maanden voor alle anderen. De vermeende casting, waar de opmerking door ons zou zijn gemaakt, heeft nooit plaatsgevonden. Je was namelijk allang bevestigd."

Het zou volgens The Sun zijn gegaan om een opmerking over Delevingnes afwezigheid bij shows van het merk in 2014.

"De enige reden dat jij niet kon was omdat je een film aan het schieten was in North Carolina. (..) We hebben ons best gedaan om je hier te hebben. Het had de show absoluut beter gemaakt."

Uitnodiging

Razek sluit af met een uitnodiging voor hun modeshow in Parijs. "Sta me toe om je opnieuw uit te nodigen. Als je op 30 november vrij bent, doe dan met ons mee in Parijs. Zoals altijd zijn we blij met je gezelschap. Je hoeft geen casting te doen!"

Als Delevingne ingaat op de uitnodiging, dan zal het haar eerste show zijn voor Victoria's Secret sinds 2013.