Kendall Jenner heeft van haar moeder Kris Jenner een Rolls-Royce met een waarde van 250.000 dollar (225.000 euro) gekregen omdat ze 21 is geworden, zegt een ingewijde tegen US Weekly.

Na haar verjaardagsfeestje in een club in Los Angeles woensdagavond, werd Kendall Jenner buiten verrast met de auto, waar Jenner een flinke strik op had laten zetten. Oudere halfzus Khloe Kardashian filmde het moment en plaatste de beelden op Snapchat.

De 21-jarige zou ook al in het bezit zijn van een Land Rover, een Ferrari en een Corvette.

Volgens Us Weekly was de hele familie van Kendall aanwezig op het feestje, inclusief halfzus Kim Kardashian en diens echtgenoot Kanye West. Een ingewijde meldt in het magazine dat de realityster, die zich na een overval in Parijs vorige maand niet veel meer in het openbaar heeft laten zien, in goede stemming was.

Caitlyn Jenner

Een bron van de New York Post laat weten dat het feestje minder gezellig was voor Kendalls vader, Caitlyn Jenner, tevens ex van Kris Jenner. Een gast zou aan de krant hebben verteld dat het voor de familie heel ongemakkelijk leek allemaal bij elkaar te zijn.

De ouders van Kendall kondigden drie jaar geleden aan uit elkaar te gaan. Toen ging haar vader nog door het leven als Bruce, anderhalf jaar later maakte hij zijn overgang naar Caitlyn wereldkundig.