Een zeer gedetailleerde getuigenverklaring waarin Taylor Swift vertelt over het incident waarbij ze door de Amerikaanse radio-dj David Mueller in de billen werd geknepen is gepubliceerd op het internet.

TMZ heeft de twintig pagina's uit het verslag van de verklaring die de zangeres heeft afgelegd aan de advocaten van de radiopresentator uit Denver.

De 26-jarige zangeres vertelt uitgebreid over het incident tijdens een 'meet and greet' in 2013. "Toen hij me vastpakte bij mijn billen, was ik geschokt. Ik wist nauwelijks meer wat uit te brengen."

Swift vertelt in de uitgelekte notulen dat ze net wilde poseren voor een foto toen Mueller kans zag zijn hand onder haar rokje te brengen. "Het was net alsof iemand het licht van mijn persoonlijkheid uitschakelde"

Ze beweert dat de dj haar onder haar kleren betastte. "Hij raakte me onder mijn rok en pakte mijn billen precies op het moment dat ik wilde poseren voor de foto. Ik denk dat het zijn intentie was om precies op dat moment toe te slaan."

Onlangs overtuigde Swift een rechter in de Amerikaanse staat Colorado ervan om de gemaakte foto niet als openbaar bewijsstuk te behandelen. Zelf zegt ze over het bewijsstuk: "Het is onmogelijk om aan de foto te zien of die voor of na de handtastelijkheden is gemaakt. Maar ik was er zelf bij. Dus ik voelde het. Ik zag dat niet pas achteraf op de foto."