Mariah Carey wil dat miljardair James Packer haar 50 miljoen dollar (45,2 miljoen euro) betaalt. De zangeres stelt recht te hebben op het bedrag omdat het staat in de huwelijkse voorwaarden.

Packer en Carey zouden de voorwaarden niet hebben ondertekend. Volgens de zangeres probeerden medewerkers van de miljardair de twee uit elkaar te drijven. 

De Amerikaanse entertainmentzender TMZ heeft een mailwisseling in handen, met daarin de huwelijkse voorwaarden.

Daarin zou staan dat Carey 50 miljoen dollar zou krijgen van Packer mocht de relatie voor de bruiloft stuklopen. Er staat ook in dat ze alle juwelen die ze van Packer kreeg, moet retourneren, tenzij zwart op wit staat dat het een geschenk was. Carey kreeg onder meer een verlovingsring die miljoenen waard is. 

Jurk

Uit de mails die TMZ heeft ingezien, bleek dat Packer graag op 1 maart met de zangeres wilde trouwen. Carey was officieel nog getrouwd met Nick Cannon. Ze waren van plan de datum toch aan te houden en een ceremonie te houden, maar later pas voor de wet te trouwen. 

Toen de relatie uitging was de bruiloft zo goed als rond. Carey had een jurk, de gasten hadden een ticket en alle bloemen waren al besteld. De zangeres zou volgens bronnen nu een relatie hebben met een van haar achtergronddansers.