Harry Mens (69) wilt niet trouwen met zijn Bulgaarse vriendin Diana (38). "Een huwelijk zit er voor mij niet meer in."

Dit zegt hij in een interview met Story. "Ik ben een keer getrouwd geweest en dat is genoeg", zegt de tv-presentator en makelaar. "Ik vind het beter om je in de liefde niet vast te pinnen en dat doe je als je trouwt. Hoe gek je ook op iemand bent, tóch kan de liefde op een dag verdwenen zijn."

Hij vertelt dat hij dat zelf al een paar keer ervaren heeft. "Ik ben blij dat Diana ook niet de behoefte heeft om te trouwen. Trouwen is in onze relatie dan ook geen punt van discussie."

Samenwonen

Daarbij woont het tweetal niet samen. "Diana wilt dat niet" zegt Mens. "Twee of drie keer per maand vliegt ze naar Nederland om met mij het weekend door te brengen. Ze leidt een eigen leven in Bulgarije, waar ze een accountantskantoor runt."

De belangrijkste reden hierachter is hun dochter Victoria van twaalf, die in Bulgarije haar eigen vriendenkring heeft. "Diana vindt het niet verstandig Victoria nu uit haar vertrouwde omgeving te halen. Als ze achttien is, mag ze zelf bepalen waar ze wil wonen. Misschien dat Diana dan terugkeert naar Nederland."

Dubbelleven

Mens kreeg met zijn ex-vrouw Suze twee kinderen, Marlous en Suze. Vijftien jaar geleden maakte hij in een interview bekend dat hij jarenlang een dubbelleven had geleid. Mens woonde daarna samen met zijn ex-vriendin Mouna, met wie hij jarenlang zijn ex-vrouw bedroog. Met haar kreeg hij Sarah en Nour. Met Diana heeft hij Victoria gekregen.