Mariah Carey lijkt nu haar verloving met James Packer is verbroken weer af te spreken met andere mannen.

Roddelsite Radar Online plaatste zondag foto's waarop is te zien hoe Carey en Bryan Tanaka zaterdag met nog wat mensen een restaurant in Los Angeles verlieten.

Ook werden de twee daarna samen op de achterbank van een auto gefotografeerd. De zangeres en haar achtergronddanser werden een paar dagen eerder ook al samen gezien.

Tanaka zou al tijdens de verloving voor spanningen tussen Carey en haar verloofde hebben gezorgd. De miljardair vond dat Carey te veel tijd doorbracht met Tanaka, en zou er zelfs voor hebben gezorgd dat de danser de toegang werd ontzegd tot het hotel waarin Carey verblijft als ze optreedt in Las Vegas.

Tijdens het avondje uit met Tanaka zaterdag, droeg Carey de verlovingsring die ze van Packer kreeg. Wel had ze de ring om een andere vinger geschoven. Volgens de geruchten is Carey vastbesloten de ring, die 10 miljoen dollar (zo'n 9 miljoen euro) waard is, niet terug te geven aan haar voormalige verloofde.

Daarnaast wil Carey dat haar ex-verloofde James Packer vervangende woonruimte voor haar koopt in Los Angeles. Ze is niet van plan de woning waarin ze samenwoonden te verlaten, meldt TMZ.