Johnny de Mol heeft geen lijstje van dingen die hij gedaan wil hebben voor hij sterft. 

"Ik heb geen bucketlist omdat ik al zoveel heb meegemaakt", zegt de presentator in een interview met AD Magazine.

De Mol heeft dan ook geen behoefte aan een laatste reis, zoals hij in zijn nieuwe programma De reis van je leven met ongeneeslijk zieken maakt. "Zet mij op Texel in een container met vier, vijf vrienden en ik vind het top. Meer heb ik niet nodig." 

De Mol hoopt dat zijn eigen uitvaart geen trieste bedoening wordt. "Ik heb een testament, ik wil begraven worden en mijn vrienden weten welke muziek ze voor mij moeten draaien en ze weten dat ik hoop dat mijn uitvaart een groot feest wordt."

Gelukkig

Bang voor de dood is de 37-jarige presentator niet. "De wetenschap dat je geen pijn hoeft te lijden vind ik een geruststellende gedachte. Ik probeer te relativeren en te leven volgens het principe: wacht niet op een mooie dag, maak er zelf een."

De Mol laat in het interview weten nog altijd graag vader te willen worden. Hij is sinds een paar maanden gelukkig met zangeres en presentatrice Anouk van Schie, die een 3-jarige dochter heeft.

"Ik heb nooit onder stoelen of banken gestoken dat ik vader zou willen worden. Het moment is er nu meer dan ooit, maar meer ga ik daar niet over zeggen." Hij voegt eraan toe erg gelukkig te zijn met zijn nieuwe vriendin.