Samantha 'Barbie' van der Plas voelt zich stukken beter nu ze weer is teruggekeerd naar Nederland. De realityster besloot haar onderkomen in Torremolinos te verlaten nadat zij en haar man Michael in een relatiedip terechtkwamen. 

"Ik voel me helemaal thuis, ben weer mezelf", vertelt Van der Plas (25) donderdag aan RTL Boulevard. "Ik heb mijn leven weer opgepakt. Ik ben weer gaan sporten, ik doe alles wat ik daar niet kon doen. Torremolinos had ik me zo anders voorgesteld. De blaren stonden op mijn lippen van de stress."

Het koppel emigreerde eerder dit jaar naar Torremolinos om daar een kroeg te openen, wat te zien is in hun realityserie Samantha en Michael: enkeltje Torremolinos.

Deze belevenissen hadden echter invloed op hun relatie. Van der Plas besloot daarom samen met haar kinderen Angelina en Milano weer terug te gaan naar haar voormalige woonplaats Scheveningen.

Meer vrijheid

"We hebben nu veel meer vrijheid en dat is leuk", aldus de realityster. "Ook voor de kinderen. In Spanje was er alleen strand en zee, daar ben je op een gegeven moment op uitgekeken. Hier gaan we naar het zwembad, naar de kinderboerderij."

Ook de relatie tussen Samantha en Michael is verbeterd. "We bellen elkaar vaak. Onze relatie is sterker dan ik dacht. Het is allemaal goedgekomen."

Van der Plas is niet van plan om binnenkort terug naar Spanje te gaan, haar echtgenoot zal in het winterseizoen weer naar Nederland komen. Tot dan blijven de twee elkaar trouw. "Anders belt Boulevard me gelijk."