De mannen die begin oktober Kim Kardashian beroofden in haar appartement in Parijs waren niet op zoek naar de dure juwelen van de realityster, maar naar contant geld.

De beveiliger van het hotel vertelt aan Entertainment Tonight dat de overvallers bleven vragen om geld, terwijl ze al voor miljoenen aan juwelen in hun bezit hadden.

Kardashian werd begin oktober overvallen in het appartement in het centrum van Parijs. De beveiliger van het pand werd door de overvallers onder schot gehouden en gedwongen de deur naar de woning te openen.

Video: Beveiliger vertelt over overval

Beveiliger: 'Overvallers waren niet uit op juwelen Kim Kardashian'
Beveiliger: 'Overvallers waren niet uit op juwelen Kim Kardashian'

Gedwongen

Omdat de overvallers alleen Frans spraken, werd hij gedwongen te vertalen. "Hij bleef maar vragen om geld, geld, geld. Zij dacht dat ze er waren voor haar ring en liet haar hand zien waar hij niet aan zat. De man vroeg toen om de ring, stopte hem in zijn zak, maar leek zich niet bewust van de waarde."

"Voor hem was het een gewone ring, denk ik. Hij bleef ook daarna maar vragen om het geld", aldus de beveiliger. "Ze waren daar niet voor juwelen, ze waren er voor het geld. Hij deed de juwelen ook achteloos in zijn tas en deed 'm niet goed dicht, daarom vielen er een paar uit. Hij wist niet hoeveel ze waard waren."

Volgens de politie is er rond 9 miljoen euro aan sieraden gestolen.