Andre Hazes jr. en zijn vriendin Monique Westenberg zijn dinsdagavond ouders geworden van een zoon. 

De jongen heet Andreas Martinus Hazes, en heeft als roepnaam André. De eerste zoon van de presentator kwam om 22.25 uur ter wereld. 

"Alle clichés zijn waar, we zijn dolgelukkig, zijn ontzettend trots en kunnen ons nu al geen leven meer voorstellen zonder ons kleine wonder", laat het stel weten aan Nederlandse media, waaronder NU.nl. "Moeder en zoon maken het goed."

De 22-jarige Hazes en zijn vriendin maakten in mei bekend een zoontje te krijgen. "Het moment dat je dat kleine ventje voor het eerst vast hebt, weet je dat je je eigen leven zou geven voor hem. Hoe kan zo'n klein jochie mij zoveel kippenvel geven. Mij laten huilen hoe ik nog nooit gehuild hebt. Jij bent mijn wonder, mijn leven," schrijft Hazes bij een foto op Instagram

Ook prijst hij zijn vriendin. "Ik heb zoveel bewondering en respect voor de manier waarop jij dit hebt ondergaan. Je was sterk, kalm en een moeder zoals een moeder op dit soort momenten hoort te zijn. Je gaf alles voor je kind. Diepe, diepe buiging. Ik ben trots dat wij dit kleine monster op de wereld mochten brengen."

Hazes jr. en de 38-jarige Westenberg hebben sinds 2014 een relatie.