Nicole Richie heeft er geen spijt van dat ze op jonge leeftijd veel heeft gefeest en zich heeft laten volgen voor realityseries. "Ik probeer me er niet voor te verstoppen, probeer het niet te veranderen, ik sta toe dat het me helpt om verder te komen."

De presentatrice werd in haar twintigerjaren gevolgd voor verschillende realityseries waarin ze niet altijd even slim of verstandig overkwam. In een brief op de website van actrice Lena Dunham, Lenny Letter, schrijft ze dat ze niet langer van plan is zich iets aan te trekken van een beeld dat mensen hebben door haar verleden.

"Ik raakte er aan gewend dat mensen mij vertelden hoe zij dachten over mijn verleden en nam hun mening zelfs over. Onlangs dacht ik ineens: 'waarom kan ik met mijn vrienden en familie lachen om mijn verleden, maar in het openbaar niet?'", aldus de 35-jarige Richie.

De dochter van Lionel Richie zegt haar "slechte" keuzes niet langer als slecht te zien nu ze door heeft dat het haar de persoon heeft gemaakt die ze nu is. Richie hoopt anderen te inspireren. "Het leven is een achtbaan en we hebben allemaal momenten gehad dat we weer moesten opkrabbelen. Dat kunnen we niet alleen. We hebben elkaars steun en liefde nodig."