Zanger Aaron Carter was kapot van de scheiding van zijn ouders. In een interview vertelt de jongere broer van Backstreet Boys-zanger Nick dat hij na de breuk in een diepe depressie belandde en daardoor al zijn geld kwijtraakte.

Dat meldt E!.

In een gesprek met Oprah Winfrey vertelt Carter dat hij het nieuws een uur voor de opnames van MTV's Cribs te horen kreeg, een programma waarin bekendheden een rondleiding geven door hun huis. 

"Het was 2004 of 2003, er kwam veel geld binnen en we hadden het grootste landgoed in de Florida Keys (een eilandengroep bij de staat Florida red.). Ik moest de camera's mijn leven laten zien dat ik op het punt stond kwijt te raken en niemand wist ervan."

Depressie

Het tieneridool raakte daarna in een depressie.

"Ik hield van mijn familie bij elkaar. Ik wilde hen niet gescheiden zien", vertelt Carter. "Ik kon er niet bij stilstaan, ik moest het blokkeren uit mijn gedachten. Ik begon met feesten en raakte in de problemen. En door alles wat er gebeurde raakte ik mijn geld kwijt. Ik was blut." 

Tijdens zijn deelname aan het programma Dancing With the Stars in 2009 raakte de I Want Candy-zanger verslaafd aan medicijnen. Hiervoor liet hij zich opnemen in een afkickkliniek.

Carter kampt al jaren met schulden en vroeg in 2013 een persoonlijk faillissement aan. In mei van dit jaar schakelde hij het realityprogramma Life or Debt in om hem te helpen met zijn financiële problemen.