Rapper Kanye West heeft een video gedeeld met ruim vijf minuten aan beeldmateriaal van een jonge Kim Kardashian. Dat deed hij ter ere van de 36e verjaardag van de realityster.

In het filmpje op Twitter is onder andere te zien hoe de Kardashian-familie een witte puppy krijgt voor kerst. "Hij is echt! Een echte hond!", roept Kardashian uitgelaten terwijl ze het dier aait.  

Ook haar overleden vader Robert Kardashian en moeder Kris Jenner komen veelvuldig keren in de video voor. De beelden zijn gemonteerd op van Wests nummer Only One. "Happy birthday babe", schreef de rapper bij zijn cadeau. 

Video: De beelden die Kanye deelde

Kardashian vierde haar verjaardag dit jaar kleiner dan gebruikelijk. "Er zal waarschijnlijk een klein feest zijn bij het huis van één van de familieleden vanavond", laat een bron weten.

Vrij

Dinsdag maakte Kardashians assistent al bekend dat ze een tijdje vrij neemt naar aanleiding van de overval. Twee weken geleden werd de realityster in Parijs beroofd van haar juwelen. Sindsdien liet ze zich nauwelijks meer in het openbaar zien.

Eerder op de dag wensten Kardashians zussen en moeder Jenner haar ook al een fijne verjaardag. "Ik dank god iedere dag dat hij me met je heeft gezegend en ik koester ieder moment en elke herinnering", liet Jenner via Instagram weten. "Mijn hart is vol dankbaarheid en ik hou meer van je dan je ooit zal kunnen voorstellen of weten.."