LOS ANGELES - Rapper Emimem heeft het gevoel dat hij door alle roem in een kooi leeft en nooit weet of een vrouw is geïnteresseerd in hem of in zijn succes. In een interview, dat zal verschijnen in het decembernummer van het blad Vanity Fair, zegt de popster dat hij zonder zijn enorme faam zou kunnen leven.

De Amerikaanse artiest verlangt terug naar een comfortabel leven, "waarin ik gewoon muziek maak, er mensen zijn die het waarderen - al zijn het er maar een paar - en naar een winkelcentrum kan lopen." Met de roem en het fortuin kwamen er volgens de 32-jarige Eminem "een hele massa nieuwe problemen die ik nooit verwachtte". Soms strijdt de rapper met de "demonen" die hem influisteren dat hij niet opgesloten wil blijven in een kooi en geen handtekeningen meer wil zetten.

Eminem, de artiestennaam voor Marshall Bruce Mathers III, denkt nooit om te kunnen gaan met de onzekerheid of vrouwen hem benaderen vanwege zijn karakter of voor zijn roem en geld. De succesvolle blanke hiphopper ging om die reden meerdere keren een relatie aan met andere beroemdheden, "maar die bleken nog gekker te zijn dan ik ben".