Chrissy Teigen heeft haar Twitter-account afgeschermd voor nieuwe volgers. Het model werd via het sociale medium bekritiseerd op de manier waarop ze haar baby vasthield en besloot na een discussie haar account op privé te zetten.

De echtgenote van John Legend werd door paparazzi gefotografeerd terwijl ze haar dochter Luna in een kinderwagen probeerde te zetten. Volgens iemand op Twitter hield ze daarbij haar baby niet op de juiste manier vast.

"Echt? Want dat is hoe ik haar vasthoud", aldus Teigen waarbij ze vloekte. "Het maakt mij niet uit wie de moeder is van dat kind, je moet je baby niet vasthouden als een handtas", reageerde de Twittergebruiker daar op.

De discussie eindigde met Teigen die de volger opriep zich er niet mee te bemoeien. "Ik ben heel benieuwd hoe jij je baby zou vasthouden als er om je heen twintig camera's staan te flitsen. Het zijn letterlijk fragmenten die je ziet."

Het Twitter-profiel van het 30-jarige model kan nog steeds bekeken worden door de ruim 2 miljoen mensen die haar volgen, alleen nieuwe volgers moeten zich nu aanmelden.