Mel C laat Spice Girls-reünie schieten om voor dochter te zorgen

Mel C wil niet meedoen met de Spice Girls-reünie omdat ze er wil zijn voor haar zevenjarige dochter. Eerder zei de zangeres dat de reünie niet ziet zitten omdat ze zich er niet lekker bij voelde.

Aan The Sun vertelt Sporty Spice: "Ik heb geleerd om vaker 'nee' te zeggen. Ik moest aan mezelf denken en het belangrijkste in mijn leven, moeder zijn voor mijn kleine meisje. Ik moet er voor haar zijn. Het was een moeilijke beslissing, want ik stel niet alleen de meiden teleur, maar ook alle fans die hoopten dat ik erbij zou zijn."

Het voormalig lid van de in de jaren 90 populaire meidengroep stelt dat de Spice Girls vier individuelen zijn, die allemaal een eigen leven en carrières hebben en verschillende dingen willen. "We hebben altijd gezegd dat het goed moet voelen, maar ik voelde me er niet goed bij."

Ruzie

Over haar vermeende ruzie met Spice Girl Mel B zegt ze: "Het ging niet zo goed tussen ons. ik heb nooit iets gezegd om haar boos te maken, dus ik weet niet waarom ze boos was. Maar we hebben bruggen geslagen en zijn weer vrienden. Ze heeft haar excuses aangeboden voor alles wat er twintig jaar geleden is gebeurd."

Spice Girls Geri, Mel B. en Emma gaan volgend jaar via een talentenjacht twee nieuwe Spice Girls zoeken. Daarna komt er een groot concert in Hyde Park.

Lees meer over:
Tip de redactie