Kim Kardashian voelt zich volgens zus Kourtney nog niet goed

Het gaat nog steeds niet goed met Kim Kardashian, stelt haar zus Kourtney in een interview met Today Extra.

"Het gaat niet goed met haar. Ik denk dat we er allemaal nog steeds ondersteboven van zijn", vertelt Kourtney Kardashian in het tv-programma, vlak na een ongemakkelijk moment waarin ze niet leek te willen reageren.

Kourtney Kardashian werd door een van de presentatoren van de talkshow gevraagd naar de situatie van haar zus, nadat die in Parijs werd overvallen in het appartement waar ze verbleef. Het interview zou gaan over een lijn cosmeticaproducten, waardoor Kourtney Kardashian door haar management tijdens de uitzending werd verteld niet te reageren.

Nadat de presentator van het programma live in de uitzending liet weten het vreemd te vinden dat Kourtney Kardashian niet wilde reageren, werd de verbinding hersteld en reageerde de realityster alsnog.

"Maar Kim heeft een grote familie die haar steunt. Na alle traumatische gebeurtenissen die we hebben meegemaakt is dat het enige dat telt. Ik heb ook even de tijd moeten nemen om alles te verwerken, ook ik ben nog steeds erg van slag", aldus Kourtney Kardashian.

Teruggetrokken leven

Kim Kardashian werd begin oktober overvallen in een appartement in Parijs en beroofd van haar juwelen. Sindsdien zou de realityster zich hebben opgesloten in haar huis, dat ze alleen verlaat voor belangrijke afspraken en om met haar kinderen bij haar moeder Kris Jenner langs te gaan, zo weet People. Waar ze voor de overval haar privéleven volop op sociale media zette, leidt Kim Kardashian volgens een ingewijde nu een teruggetrokken leven, ver weg van alle camera's.

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie