Acteur Oscar Aerts voelt zich 'top' ondanks ziekte

Oscar Aerts kampt momenteel met een hormoonstoornis, maar zit ondanks de ziekte goed in zijn vel. "Ik voel me top", aldus de acteur in reactie op zijn uiterlijke verandering waardoor hij dikker oogt. 

Aerts, die vooral bekend is van zijn rol als Vincent Muller in Goede Tijden, Slechte Tijden, reageerde eind september voor het eerst op de reacties die hij kreeg op zijn uiterlijk. 

"Zoals jullie wellicht is opgevallen ben ik in de afgelopen weken stevig aangekomen, met name in mijn gezicht", schreef  Aerts destijds op Instagram.

Kort daarna werd duidelijk dat de 26-jarige acteur lijdt aan het syndroom van Cushing, een aandoening die invloed heeft op de hormoonhuishouding. "We zitten nu in een soort voorbehandeling en we gaan kijken hoe we dit aan kunnen pakken met medicatie en misschien met een operatie die gaat plaatsvinden", aldus Aerts in een reactie aan RTL Boulevard.

Het voormalige GTST-gezicht ziet de toekomst positief in. "Ik ben gewoon fit. Dat is ook het gekke: ik heb iets, maar ik ben gewoon wie ik ben. Ik ben gewoon wat dikker."

Lees meer over:
Tip de redactie