Cher heeft moeite met accepteren van haar leeftijd

Cher staat waarschijnlijk aan de vooravond van haar allerlaatste tournee. De 70-jarige zangeres wil niet dat haar carrière stopt, maar ze realiseert zich tegelijkertijd dat dit weleens haar laatste optredens kunnen zijn.

Onlangs maakte de zangeres al bekend weer terug het podium op te gaan. "Ik wil nog niet dat het afgelopen is", zei Cher woensdag in The Today Show.

Ze beseft echter maar al te goed dat het einde nu toch dichterbij komt. "Het was nu of nooit. Mijn stem is nog steeds erg goed. Ik ben nog steeds actief en ren in het rond. Ik kan bovendien nog steeds mijn kostuums aan."

Cher heeft daarentegen toch moeite om haar leeftijd te accepteren. "Ik kijk in de spiegel en zie een oude vrouw terugkijken. Ik heb geen idee hoe zij daar is gekomen", zegt de zangeres.

Kaarsjes

De zangeres vindt haar leeftijd confronterend. "Als ik zeventig kaarsjes op de taart zou zetten, zou ik door moeten blazen tot mijn hersenen eruit vliegen."

"Hoe ouder je bent, hoe moeilijker het wordt", stelt de zangeres. "Ik ben er nog niet klaar mee, ik wil nog niet stoppen met zingen, maar ik weet dat dit waarschijnlijk de laatste keer zal zijn."

De laatste keer dat Cher op tournee ging was in 2014 met de Dressed to Kill Tour. Tijdens deze reeks concerten deed ze diverse steden in Noord-Amerika aan.

De nieuwe tournee van Cher begint volgend jaar februari met negen shows in Las Vegas. Daarna speelt ze drie avonden in Washington.

Lees meer over:
Tip de redactie