Tyga onwel geworden in rechtbank

Tyga is ziek geworden in een rechtbank in Los Angeles. De rapper werd onwel toen hem werd gevraagd hoeveel geld hij uitgeeft aan zijn vriendin Kylie Jenner.

Tyga voelde zich opeens "extreem ziek", meldt TMZ. De 26-jarige rapper, die sinds 2014 een knipperlichtrelatie heeft met het halfzusje van Kim Kardashian, had bovendien last van geheugenverlies en was in de war. Volgens zijn advocaat was Tyga niet langer in staat vragen van advocaten te beantwoorden.

Een juwelier klaagde Tyga aan omdat hij nog een rekening van 200.000 dollar (ruim 182.000 euro) open heeft staan. De rapper moest dinsdag tekst en uitleg geven over zijn inkomsten en uitgaven, zodat kan worden vastgesteld of hij in staat is de openstaande rekening te betalen.

Problemen

Jenner pronkt op social media geregeld met dure cadeaus die ze van haar vriend krijgt. Zo schonk Tyga haar een splinternieuwe Mercedes voor haar verjaardag en verrast de rapper de socialite geregeld met juwelen.

Volgens TMZ brengt het gepronk van Jenner haar vriend nu in de problemen. Als Tyga toegeeft dat hij geregeld dure spullen koopt voor zijn vriendin, kan hij ook de openstaande rekening van 200.000 dollar betalen. Als Tyga zegt dat hij die spullen niet heeft gekocht, wordt duidelijk dat Jenner haar miljoenen volgers op social media een oor aannaait.

Tyga moet zich op 1 november weer melden in de rechtbank. Diezelfde dag moet ook zijn vriendin haar verhaal doen.

Lees meer over:
Tip de redactie