Sterren nemen ouders mee tijdens laatste staatsdiner Obama

Tijdens het laatste staatsdiner van Barack Obama en zijn vrouw Michelle waren dinsdagavond meerdere sterren aanwezig die hun ouders hadden meegenomen.

Frank Ocean nam naar het diner zijn moeder Katonya mee. Die kon op Twitter haar enthousiasme niet inhouden. "Ik heb net een knuffel gekregen van onze First Lady!", schreef ze bij een foto van haar naamplaatje op de tafel. "Ik ben zo gezegend met een zoon die mij meeneemt."

Ook Chance the Rapper had een ouder meegenomen naar het diner. Hij twitterde vanuit het WItte Huis een foto van hemzelf en zijn vader in pak. "Bedankt pa dat je me goed hebt opgevoed. Kijk ons eens chique zijn in het Witte Huis. Ik heb niet eens een pet op!" Vader Kenneth is een oude bekende van de president: hij werkte voor Obama toen die nog senator was in de staat Illinois.

Behalve Chance the Rapper en Ocean was ook Roberto Benigni te gast tijdens het etentje ter ere van het bezoek van de Italiaanse premier Renzi.

Gwen Stefani was met vriend Blake Shelton en zoons Apollo (2), Zuma (8) en Kingston (10) aanwezig bij het staatsdiner. De zangeres, die Italiaanse roots heeft, gaf na het diner een optreden.

Lees meer over:
Tip de redactie