Vriendin Khalid Boulahrouz wil wel trouwen met voetballer

Yasmin Verheijen zou direct "ja" zeggen als haar vriend Khalid Boulahrouz haar ten huwelijk vroeg. "Het belangrijkste in een relatie vind ik dat je gelukkig blijft met elkaar en het leuk hebt samen."

De voormalig Miss Nederland vertelt in gesprek met Story dat ze het huwelijk niet zaligmakend vindt. "Sommige mensen zijn getrouwd, maar helemaal niet happy."

Hoewel de 22-jarige Verheijen het huwelijk niet per se heel belangrijk vindt, zou ze wel haar jawoord geven als haar 34-jarige vriend het zou vragen. In de toekomst sluit ze een gezin ook niet uit.

"Ik zou graag kinderen willen, maar nú nog niet. Ik ben er nog niet klaar voor, Ik ben pas 22! Daarbij ben ik bezig met mijn eigen kledingmerk en dat is lastig met een baby te combineren. Ik vind het heel stoer als vrouwen werk én gezin wel kunnen handelen, maar ik richt me liever eerst op mijn carrière."

Als Boulahrouz zijn vriendin ten huwelijk zou vragen, zou het zijn tweede bruiloft worden. De oud-voetballer was jarenlang getrouwd met Sabia Boulahrouz met wie hij drie kinderen kreeg: twee dochters en een zoon. Een van de dochters van het stel overleed kort na de geboorte.

Tip de redactie