Katy Perry meer bewust van aanwezigheid kinderen in haar leven

Katy Perry is steeds meer bewust van de aanwezigheid van kinderen in haar leven. Sinds de geboorte van het tweede kind van haar zus wordt de 31-jarige zangeres steeds enthousiaster.

"Ik ga me er steeds meer op focussen", zei Perry, die al een tijdje een relatie heeft met acteur Orlando Bloom. "Ik heb ze nog niet eens zelf, maar zie bij de kinderen van mijn zus hoeveel verzorging en liefde ze nodig hebben."

De zangeres stond haar oudere zus Angela in september aan haar zijde toen ze beviel van haar tweede kind. Ook in februari 2014 assisteerde de zangeres bij een bevalling. De zangeres vertelde E! News dat ze onder de indruk was van 'de geboorte en de kwetsbaarheid' van een kind. "Wij hebben zo'n verantwoordelijkheid!"

Geruchten dat Perry en Bloom klaar zijn voor een volgende fase in hun relatie doen al geruime tijd de ronde. Zo zou de 39-jarige acteur van plan zijn nog dit jaar op zijn knieën te gaan. 

Getrouwd

De zangeres en de acteur zijn in het verleden getrouwd geweest. Perry beloofde in 2010 eeuwige trouw aan Russell Brand; dat huwelijk strandde in 2012.

Bloom heeft een vijfjarige zoon, Flynn, met zijn ex Miranda Kerr. Hij was van 2010 tot 2013 getrouwd met het model.

Lees meer over:

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie