Marlijn Weerdenburg flirt nog steeds graag met vrouwen

Het is een tijd geleden dat Marlijn Weerdenburg een relatie met een vrouw had. Sindsdien is ze nooit meer verliefd geworden op een vrouw, maar flirt ze nog steeds graag met ze.

"Op mijn negentiende werd ik verliefd op een vrouw", herinnert de Danni Lowinski-actrice zich tegenover JAN Magazine. "Ik vond haar fantastisch, keek tegen haar op. Een stoere vrouw, een levensgenieter die mij intellectueel en kunstzinnig vormde met theater, kunst, de Volkskrant op zaterdag en kamperen in een mooie tent met een biertje in een hangmat."

De 33-jarige actrice zegt dat haar ouders moeite hadden met het feit dat haar vriendin dertien jaar ouder was. "Het lesbische hadden ze ook niet verwacht, omdat ik altijd op jongens viel. Na vier jaar liep de relatie stuk omdat ik me toch duidelijk meer aangetrokken voelde tot mannen."

Sinds een jaar heeft Weerdenburg een relatie met geluidsman Paul. Met hem heeft ze duidelijke afspraken gemaakt. "De afspraak is: flirten mag, vreemdgaan niet. Zelfs niet zoenen. We houden het puur. Vind ik fijn, hoor. Ik ben nooit zo goed in grijze gebieden, het is voor mij ja of nee."

Lees meer over:
Tip de redactie