Kim Kardashian zegt optreden in nachtclub af na overval

Kim Kardashian is nog niet klaar om haar werkzaamheden op te pakken. De beroofde realityster heeft een klus in een nachtclub in Las Vegas afgezegd. 

In een officiële verklaring laat de club weten dat de echtgenote van Kanye West "wegens recente omstandigheden" niet aanwezig kan zijn.

Kardashian zou op 28 oktober haar gezicht laten zien in club Hakkasan, als onderdeel van haar contract waarin vier van deze 'optredens' waren opgenomen voor 2016. Volgens E! News sloot ze een contract voor een miljoen af, maar zouden de eigenaren van de club er begrip voor hebben dat ze haar verplichtingen moet uitstellen.

De geannuleerde schnabbel had waarschijnlijk in het teken moeten staan van de 36e verjaardag van Kim op 21 oktober. Ze heeft er de laatste jaren een traditie van gemaakt haar verjaardag in Las Vegas te vieren.

Parijs

De Kardashian-telg werd begin oktober overvallen in een appartement in Parijs. Vijf mannen drongen haar verblijf binnen in het centrum van Parijs rond 3.00 uur 's nachts. De mannen waren verkleed als politieagenten. Ondertussen is er een sieraad teruggevonden.

Volgens de politie is er rond 9 miljoen euro aan sieraden gestolen. De 35-jarige Kardashian is vlak voor haar vertrek naar New York nog ondervraagd door de politie.

Lees meer over:
Tip de redactie